Leevillä meni eilinen haukkukoe vähän penkin alle. Alku oli hyvä, mut sitten koiralla ei kait huvittanut tai jotain, vähän huonosti haukkui ja eräkin jäi vajaaksi kun hirvet meni joen yli eikä Leevi sitten lähtenyt perään. VOI2 tuli 61,5 pisteellä. Mut tällasta tää on. Täytyy nyt seurata tarkemmin tuota koiraa, että onko se ihan täysin terve vai meneekö nää kaks viimestä haukkukoetta vaan nuoruuden piikkiin. Eihän koirallakaan aina oo hyvä kausi päällä. En tiedä tuleeko sitten enää tälle vuodelle käytettyä Leeviä kokeessa vai odotellaanko ens syksyä, täällä päin on aika vähän enää kokeita niin pitäis kauemmas lähteä...

Itse olin eilen siellä koirien fysioterapiaa käsittelevällä luennolla. Aika pintaraapaisu aiheeseen oli, mut ihan hyviä vinkkejä koiran kotihierontaan, venyttelyyn ja jumppaan tuli. Täytyy alkaa testailemaan iltaisin nuihin koiriin :)

Yksi porokin (Tuisku) saatiin jo kotiin, tai se piti hakea kun oli vähän kulkenut kesän aikana. Aika hyvin koirilla on muistissa, että porot reviirillä on ihan ok. Hukka vähän poroa haukkui illalla pimeällä kun se oli juuri aitaan tuotu ja sitten aamullakin, mutta sitten se ilmeisesti tajusi, että porohan se onkin ja lopetti haukkumisen ja vaan katseli. Peto ei haukkunut, mutta oli kiinnostunut. Perjantaina kun annoin olla Hukan ja Pedon melkein koko päivän tuossa pihalla irti, niin huomasin, että Peto kävi välillä katselemassa poroaitaan päin vanhalta navetan kivijalalta, se on korkeammalla joten poron näkee sieltä paremmin :) Täytynee tänään käydä sen kanssa Poroa katsomassa vähän lähempää.

Laitan tähän vielä kuvan näistä pörröisistä pihavahdeista, portaille ei ainakaan kukaan tule huomaamatta, eikä varsinkaan ulos ovesta :)


Ja laitetaampa myös videolinkki Viirusta, tällaista meno on tyypillisesti iltaisin...

Ja nettisivut on kokeneet vähän muutosta, uusien kuvien myötä lähinnä.