Johan sitä lunta saatiin vähän maahan :) Ja pakkastakin on jo ihan nimeksi, kyllä tuo -10 tuntuu pitkästä aikaa melko kylmältä! Mut koirat ja varsinkin emäntä tykkää kun rapakausi on toivottavasti vihdoin ohi. Hukka on ihan selkeästi lapinkoira, sille sopii huomattavasti paremmin lumi ja pakkanen kuin mikään muu sää. Yks ilta se oli unohtua pihalle kun ei malttanut tulla huudettaessa sisälle niinkun Peto. Olin jo itse menossa nukkumaan ja siirräytin ohimennen koirien petejä paremmin kun olivat niin limittäin, ni siinä yhtäkkiä välähti, että missäs se Hukka kun ei ole nukkumassa... Siellähän se pihalla, pari kertaa sai taas huutaa ennen kuin haalautui sisälle, ulkona pimeässä ja lumella ois kait ollu kivempi nukkua... Vesisateella se vietti suurimman osan ajastaan portailla kärkkymässä sisälle pääsyä.

Uusiakin kuvia on, mut laitetaan ensin toisella kameralla ja tuolla minun ehdottomasti surkeimmalla kännykän kameralla otettuja kuvia... Nää ei siis oo ihan viime viikoilta.


Tikru nukkuu välillä ihan sulassa sovussa koirien kanssa lattialla...


Tai vallottaa jomman kumman pedin...


....ja joskus jopa änkeää samaan petiin nukkumaan.


Ilme kertoo kaiken. Pedon mielestä heijastinliivi on ehdottoman ällöttävä eikä se päällä voi liikkua ollenkaan :)

Ja sitten uudempia, eli tältä päivältä. Pörröt vauhdissa.












On ne vaan sieviä ja muutenkin ihania, mitäs niistä pikku "vioista" :)

Sitten jämttit. Leevi on tällä hetkellä ihan kauhean näkönen, se on pudottanut suurimman osan pohjavillastaan kyljiltä ja takapäästä, joten sen maha ja takaosa näyttää ihan kuihtuneelta etupäähän verrattuna. Jospa sekin tajuais nyt pakkasten tultua alkaa kasvattamaan kunnon talvikarvan itselleen. Nora näyttää siihen nähden ihan tankilta, sillä kun on talvitakissa paksuutta ja kasvunvaraakin :)




Välillä täytyy pikkuneitiä vähän kouluttaa...



Tällä kertaa ei nyt oikeastaan mitään tämän kummempia uutisia. Hukan silmä ja haava jalassa paranee pikkuhiljaa. Silmäluomi vuotaa edelleen herkästi jos siihen joki osuu, kuten tänään kun hetken aikaa Pedon kanssa leikkivät, lieneekö Pedon jalka siihen osunut. Jalassa oleva hampaanreikä on alkanut mennä jo kiinni, joten olen nyt jättänyt sen huuhtelun ja sidokset pois, Hukka saa itse hoitaa loput. Mutta en tiedä kuinka olisivat menneet pahaksi jos ei olis antibioottikuuri päällä. Ensi viikolla täytyy aloittaa taas raatokoiraharjoitukset, leluilla leikkimiset yms. Nyt en ole uskaltanut Hukkaa oikein riehuttaa. Jospa tämä tästä taas iloksi muuttuu...